Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Også
hjemme reparationer
Prismatch -
Vi matcher alle priser
Vi køber
brugte/
ødelagte
telefoner

Reparation af mobiltelefoner og tablets

Tele Gentofte udfører reparation af iPhones, Nokia, LG og mange flere telefoner og tablets. Vores butik er i Gentofte, men du kan få udført iPhone reparation, selvom du bor på Østerbro, i Herlev eller Søborg.

Tryk på de forskellige telefonmærker for at se, hvilke modeller vi udfører reparation på og priser for de forskellige reparationer vi tilbyder.

Kompetente medarbejdere

Hos Tele Gentofte har vi fokus på at lave reparationer i høj kvalitet, første gang. Derfor går vi op i at ansætte professionelle og kompetente medarbejdere i butikken. Medarbejderne står klar til både reparation af tablets, iPhone reparation og rådgivning, hvis du har behov for det. Oftest kan reparationen klares inden for kort tid i butikken, så du kan få din telefon tilbage hurtigst muligt. Vi har butik i Gentofte, så det er både nemt og ideelt for dig, hvis du bor på Østerbro, i Herlev og Søborg at få udført reparation af telefoner og tablets hos os.

Kontakt os for mere information

Er du interesseret i at vide mere om reparation af telefoner og tablets, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Kontakt os for iPhone reparation. Du finder vores butik i Gentofte, hvor vi også tilbyder gratis parkering lige ud for butikken. Ring til os på telefon 71 74 74 57 eller udfyld kontaktformularen herunder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
iPhone reparation Østerbro

Professionel iPhone reparation Østerbro, Søborg og Herlev

Vi dækker hele Nordsjælland og har derfor stor erfaring med at udføre iPhone reparationer. Vi har mange års erfaring og alt det nødvendige udstyr. Reparationer af smartphones og tablets er ofte en delikat affære, men hos os er du sikret at de udføres med stor kvalitet i arbejdet. Vi foretager altid en gratis undersøgelse af din enhed, så du på forhånd ved hvad reparationen kommer til at koste. Det er din garanti mod ubehagelige overraskelser.