Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Også
hjemme reparationer
Prismatch -
Vi matcher alle priser
Vi køber
brugte/
ødelagte
telefoner

Samsung telefon reparation København

Søger du et sted, hvor du kan få udført en Samsung telefon reparation i København eller reparation af din Samsung tablet til en god pris? Så er du kommet til det rette sted! Hos Tele Gentofte er vi specialister i at reparere Samsung telefoner og tablets lige gyldigt, hvilken model, det drejer sig om. Kig forbi butikken i Gentofte og få repareret din telefon eller tablet inden for kort tid - hos os behøver du ikke at bestille tid!

Har du spørgsmål til din reparation? Så er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular eller kontakte os på telefon 71 74 74 57.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Samsung telefon reparation København

Alle former for Samsung reperationer

Vi har stor erfaring med reparation af Samsung telefoner og tablets og kan udføre langt de fleste reparationer. Vi har endvidere alt det nødvendige udstyr som kræves for at foretage de - ofte komplekse - reparationer. Vi tilbyder altid en gratis undersøgelse af din smartphone eller tablet, så du kender prisen på reparationen, inden vi går i gang. Du er dermed sikret imod ubehagelige overraskelser. Du er altid velkommen til at kigge forbi butikken, så undersøger vi din telefon med det samme - det er ikke nødvendigt at bestille en tid. De fleste reparationer kan vi også udføre på stedet. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker et overslag på en reparation.