Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Også
hjemme reparationer
Prismatch -
Vi matcher alle priser
Vi køber
brugte/
ødelagte
telefoner
iphone-6s.png

København

 • Hurtige reparationer
 • Billige priser
 • Over 8 års erfaring

iPhone reparation København

Der findes mange forretninger, der tilbyder reparation af iPhone i København, og det kan være svært at vælge en frem for en anden. Hvis du vælger Tele Gentofte til at udføre din reparation, kan vi love dig, at du får den bedste reparation af din iPhone ligegyldigt, hvilken model du har. Vi kan reparere alle iPhone modeller, og vi tilbyder alle vores reparationer til lave konkurrencedygtige priser.

Få et godt tilbud på fx en iPhone X reparation i København i dag på telefon 71 74 74 57.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
iPhone reparation København

Professionel iPhone reparation i København

Hos Tele Gentofte er vi specialister i reparationer på iPhones. De fleste reparationer kan vi udføre med det samme i butikken, og du behøver derfor ikke at undvære din telefon i en længere periode. På trods af vores tilbud om en hurtig iPhone reparation i København, kan du være sikker på, at vi altid udfører reparationerne med en stor grundighed og i en høj kvalitet.

Hvilke reparationer tilbyder vi?

Vi kan udføre stort set alle former for reparationer på iPhones. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at indhente et tilbud på en specifik iPhone reparation i København. Vi har blandt andet god erfaring med at udføre reparationer af:

 • Lydløs Knappen
 • Batteriet
 • Mikrofonen
 • Jack Stikkek
 • Skærmen
 • Kameraet
 • Højtaleren
 • Antennen
 • Home Knappen

Du kan også vælge din telefonmodel i menuen og se en liste over hvad de hyppigst forekommende reparationer og udskiftninger koster, og hvor lang tid de tager.

Vi foretager altid en gratis undersøgelse af din telefon. På den måde kan vi give dig en pris på fx iPhone X reparation i København, og du kan derfor uden omkostninger afgøre, om du vil have foretaget reparationen eller om der skal en ny telefon til. Langt de fleste reparationer kan vi udføre på stedet mens du venter, så du hurtigt kan komme videre - med en telefon, der fungerer. Det er ikke nødvendigt at bestille tid til undersøgelsen af telefonen - kig forbi, så klarer vi det, mens du venter.

Lad os reparere din iPhone

Når du skal have repareret din smartphone, er det en god ide ikke bare at vælge den første udbyder du støder på. Mange smartphone reparationer er komplekse og kræver både erfaring og det rette udstyr. Vi har ikke bare stor erfaring med alle former for reparationer, men også alt det nødvendige udstyr til snart sagt enhver type reparation.

Besøg butikken og få udført din iPhone reparation i København allerede i dag. Hvis du har spørgsmål til din reparation eller ønsker en pris på din reparation, så er du velkommen til at kontakte os inden dit besøg. Vi kan kontaktes på telefon 71 74 74 57, eller skriftligt via vores kontaktformular. Vi har en parkeringsplads lige udenfor vores butik, som du kan holde gratis på, imens vi udfører din reparation.