Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Også
hjemme reparationer
Prismatch -
Vi matcher alle priser
Vi køber
brugte/
ødelagte
telefoner
iphone-6s.png

Klampenborg

  • Hurtige reparationer
  • Billige priser
  • Over 8 års erfaring

iPhone reparation Klampenborg

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan få repareret din iPhone i Klampenborg til en god pris? Så er Tele Gentofte et oplagt valg for dig. Vi reparerer alle former for skader på iPhones til en god pris. Vi har over 8 års erfaring inden for branchen, og vi har gennem årene hjulpet mange kunder med reparation af deres iPhones med stor succes.

Indhent et tilbud på din iPhone reparation i Klampenborg i dag via vores kontaktformular eller på telefon 71 74 74 57.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Professionelle medarbejdere

Vi har stort fokus på at levere vores arbejde i en høj kvalitet, og vi har derfor kun ansat professionelle og kompetente medarbejdere i butikken. Vi kan i de fleste tilfælde tilbyde at reparere din iPhone med det samme, så du kan få den med hjem igen den samme dag. Du behøver ikke at bestille tid til din reparation. Du skal blot komme ind i butikken, hvor vi står klar til at udføre din iPhone reparation Klampenborg.

Vi reparerer din iPhone

Vi tilbyder et stort udvalg af reparationer på iPhones. Vi kan blandt andet lave din skærm, hvis glasset er knust, eller hvis skærmens touch funktion ikke virker. Vi kan også reparere kameraet, højtaleren, home knappen, antennen, tænd og sluk knappen, mikrofonen og meget mere.

Få iPhone reparation nær Klampenborg

Så kom ind i vores butik mandag til lørdag, og lad os give dig et godt tilbud på din iPhone reparation nær Klampenborg. Hvis du ønsker at få et tilbud inden, at du besøger butikken, er du velkommen til at ringe til os på telefon 71 74 74 57, eller sende en forespørgsel via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.