Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Også
hjemme reparationer
Prismatch -
Vi matcher alle priser
Vi køber
brugte/
ødelagte
telefoner
iphone-6s.png

Holte

  • Hurtige reparationer
  • Billige priser
  • Over 8 års erfaring

iPhone reparation i Hørsholm og Holte

Tele Gentofte tilbyder iPhone reparation i Hørsholm og Holte. Vi tilbyder alt fra reparation af skærme til iPhones, til reparation af kameraer, antenner og meget mere. Vores butik befinder sig i Gentofte med gratis parkering lige ved butikken, så derfor kan det også betale sig at besøge os, hvis du bor i Holte eller Hørsholm.

Vores medarbejdere er dygtige og har flere års erfaring og kan rådgive dig vedrørende iPhone reparation.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Forskellige iPhone modeller

Uanset hvilke skader du har på din iPhone, kan vi med stor sandsynlighed reparere den. Vi diagnosticerer telefonen, når du indleverer den, for at finde fejlen og lave et estimat på prisen for reparationen, samt hvor lang tid det kommer til at tage, før du igen har din telefon. iPhone reparation Hørsholm og iPhone reparation Holte tager for det meste 30 minutter og der bliver brugt en time til at lave diagnose.

Vi tilbyder iPhone reparation af de fleste iPhone modeller.

Kontakt os, hvis du bor i Hørsholm eller Holte

Vi har arbejdet med iPhone reparation for kunder i Hørsholm og Holte i over 8 år, derfor har vi den rette erfaring og ekspertise til at klare alle reparationer. Har du spørgsmål til en specifik iPhone reparation? Så ring til os på telefon 71 74 74 57. Du kan også sende os en besked via kontaktformularen på siden, vi svarer hurtigst muligt.