Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Også
hjemme reparationer
Prismatch -
Vi matcher alle priser
Vi køber
brugte/
ødelagte
telefoner

Vi varmer op til vores fødselsdag

Spar 30 % på alle nuværende reparationspriser

iphone-6s.png

Hellerup

  • Hurtige reparationer
  • Billige priser
  • Over 8 års erfaring

iPhone reparation Hellerup

Høj kvalitet, hurtig reparation og konkurrencedygtige priser er nøgleordene for Tele Gentoftes arbejde. Vi sætter en stor ære i at levere de bedste iPhone reparationer i Gentofte og omegn til lave priser. Vi har stor ekspertise inden for reparationer af iPhones, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde. Du kan derfor trygt indlevere din iPhone til reparation hos os.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for iPhone reparation i Hellerup på telefon 71747457..

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kort ventetid på iPhone reparation nær Hellerup

Få repareret din ødelagte iPhone på kort tid hos Tele Gentofte. I de fleste tilfælde reparerer vi din iPhone imens du venter, så du er uden telefon i mindst mulig tid. Vi har et professionelt værksted med medarbejdere, der går til enhver reparation med den samme høje entusiasme og professionalisme. Vi tilbyder alle vores kunder gratis parkering lige udenfor vores butik, så tøv ikke med at vælge os til din iPhone reparation i Hellerup.

Vi løser din opgave

Vi udfører større og mindre reparationer på alle iPhone modeller med undtagelse af iPhone 3. Uanset om det drejer sig om en revnet skærm, et dødt batteri eller systemfejl, kan vi hjælpe dig med problemet. Du kan se en komplet liste over de problemer, vi kan hjælpe dig med her på siden.

Bestil din iPhone reparation nær Hellerup i dag

Kom forbi butikken i Gentofte, hvis du ønsker at få repareret din iPhone allerede i dag. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at nå at reparere din iPhone den dag, du besøger butikken. Kontakt os gerne på telefon 71747457. eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker at få et tilbud på din iPhone reparation i Hellerup.