Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Også
hjemme reparationer
Prismatch -
Vi matcher alle priser
Vi køber
brugte/
ødelagte
telefoner

Opvarmning til crazy sommer

Spar 20 % på alle nuværende reparationspriser

iphone-6s.png

Hellerup

  • Hurtige reparationer
  • Billige priser
  • Over 8 års erfaring

iPhone reparation Hellerup

Høj kvalitet, hurtig reparation og konkurrencedygtige priser er nøgleordene for Tele Gentoftes arbejde. Vi sætter en stor ære i at levere de bedste iPhone reparationer i Gentofte og omegn til lave priser. Vi har stor ekspertise inden for reparationer af iPhones, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde. Du kan derfor trygt indlevere din iPhone til reparation hos os.

Vi udfører stort set alle telefonreparationer. Diagnosen af, hvad der er galt med telefonen, er gratis, så du kan tage stilling til om det er værd at få udført reparationen uden omkostninger.

Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for iPhone reparation i Hellerup på telefon 71 74 74 57.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kort ventetid på iPhone reparation nær Hellerup

Få repareret din ødelagte iPhone på kort tid hos Tele Gentofte. I de fleste tilfælde reparerer vi din iPhone imens du venter, så du er uden telefon i mindst mulig tid. Vi har et professionelt værksted med medarbejdere, der går til enhver reparation med den samme høje entusiasme og professionalisme. Vi tilbyder alle vores kunder gratis parkering lige udenfor vores butik, så tøv ikke med at vælge os til din iPhone reparation i Hellerup.

Vi løser din opgave

Vi udfører større og mindre reparationer på alle iPhone modeller med undtagelse af iPhone 3. Uanset om det drejer sig om en revnet skærm, et dødt batteri eller systemfejl, kan vi hjælpe dig med problemet. Du kan se en komplet liste over de problemer, vi kan hjælpe dig med her på siden - vælg model i menuen og se, hvilke reparationer vi udfører på den pågældende model.

Bestil din iPhone reparation allerede i dag

Kom forbi butikken i Gentofte, hvis du ønsker at få repareret din iPhone allerede i dag. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at nå at reparere din iPhone den dag, du besøger butikken. Kontakt os gerne på telefon 71 74 74 57, eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker at få et tilbud på din iPhone reparation i Hellerup.