Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Også
hjemme reparationer
Prismatch -
Vi matcher alle priser
Vi køber
brugte/
ødelagte
telefoner

Opvarmning til crazy sommer

Spar 20 % på alle nuværende reparationspriser

iphone-6s.png

Charlottenlund

  • Hurtige reparationer
  • Billige priser
  • Over 8 års erfaring

iPhone og iPad reparation Charlottenlund

Tele Gentofte er din professionelle reparatør til iPhone reparation og iPad reparation ved Charlottenlund. Vores butik ligger i Gentofte i kort afstand fra Charlottenlund. Vi kan reparere alle iPhone og iPad modeller, og vi står klar til at hjælpe dig med din reparation. Besøg vores butik, der har åbent mandag til lørdag, og få repareret din iPhone eller iPad til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder gratis parkering lige udenfor vores butik.

Få et tilbud på din iPad eller iPhone reparation i Charlottenlund i dag på telefon 71 74 74 57.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

iPad reparation nær Charlottenlund

Oplever du problemer med din iPad? Så er der en stor chance for, at vi kan løse problemet for dig. Vi har blandt andet god erfaring med at løse problemer med skærmen, softwaren, batteriet, kameraet, knapperne og meget mere. Vores professionelle teknikere arbejder hurtigt men præcist, og de klarer i de fleste tilfælde reparationer på iPads inden for 1-2 dage.

iPhone reparation ved Charlottenlund

Har du brug for professionel hjælp til at reparere din iPhone? Så har vi mange års erfaring med iPhone reparationer. Kig ind i butikken og få repareret din iPhone inden for kort tid. Er skærmen gået i stykker, virker din home knap ikke, eller melder telefonen softwarefejl? Så kan vi hjælpe dig med at løse problemet. Du kan se en komplet liste over de reparationer, vi kan løse her på siden, hvor der også fremgår priser og tidsforbrug på de forskellige reparationer.

Få et tilbud i dag

Kontakt os på telefon 71 74 74 57, eller via vores kontaktformular i dag og få et tilbud på din iPhone eller iPad reparation i Charlottenlund. Selvom vores butik ligger i Gentofte, har vi hjulpet mange kunder med deres iPad og iPad reparation i Charlottenlund. Vores kvalitet og gode priser er turen til Gentofte værd!